De flesta gånger söker individer ett sätt att dö smärtfritt. Detta är ett vanligt problem som orsakas av saker som smärta, misslyckande eller äktenskapsproblem. Den centrala frågan är därför att det finns smärtsamma sätt att dö? Sanningens sanning är att du inte hittar någon metod som är smärtfri om den inte kommer utan att du förstår. Men vissa metoder är snabbare och mindre smärtsamma. Vissa metoder som att hoppa från toppen av taket kan göra att du omprövar idén om att begå självmord.

Nedan finns tio sätt att dö. Det är dock oklokt att prova dem eftersom de inte bara är smärtsamma men kan leda till ånger om de misslyckas.

 1. Skjuta dig själv

  Även om den här metoden kan röra upp saker kan den uppnå omedelbar och smärtfri död. Teoretiskt, när du dödar dig själv är döden ögonblicklig. Men om du analyserar det realistiskt är historien annorlunda. Studier visar att 5% av de personer som försöker denna metod inte dör och över 90% dör inte genast. Istället dör de en långsam smärtsam död, blöder ut eller dör på grund av andra komplikationer. Med andra ord, om kulan inte träffar din hjärna eller centrala vener, kommer du sannolikt att överleva. Om du överlever, måste du leva med det eller lida av sjukdomar som förlamning och andra komplicerade tillstånd.

 2. Häng dig själv

  Teoretiskt, när du hänger dig själv bryter du omedelbart nacken och orsakar omedelbar och smärtfri död. Det största problemet är dock att hitta rätt balans och höjd kräver klokt baserat på din vikt och andra saker. I en idealisk situation kommer repet att förskjuta nackbenet och därigenom avskärma ryggmärgen. När detta händer kommer döden vanligtvis att ta några sekunder eller till och med minuter, men du kommer att vara omedveten om det. Tänk på att eventuell felbedömning kan leda till ett misslyckat självmordsförsök eller död genom kvävning, vilket är smärtsamt. Du kan ta mer än 25 minuter att dö om det händer.

 3. Hoppa från en hög byggnad

  Du har nog sett ett klipp av någon som hoppar av en hög byggnad när de begår självmord eller läser en tidning. Att göra detta verkar lätt och smärtfritt, eftersom din död kommer att hända omedelbart. Huvudproblemet med denna metod är dock hur döden uppstår. Om det händer att du faller med huvudet först förstår du förmodligen ingenting. Men om du landar på fötterna först, kommer du att känna avskyvärd smärta innan huvudet träffar marken och du dör.

 4. Drogöverdos

  Den gemensamma kunskapen om denna metod är att om du tar många droger kommer du att få blackout och dö i sömnen. Men sanningenen är att överdos är mer sannolikt att orsaka en större hjärtschock innan drogerna tar den effekt som krävs, vilket är mycket smärtsamt. Även om drogerna kommer att döda dig, kan de inte göra det smärtfritt.

 5. Inhalering av kolmonoxid

  Om du deltog i en biologiklass vet du att när du andas in kolmonoxid kommer det sannolikt att döda dig. Det fungerar genom att förhindra att syre når din hjärna så att du äntligen dör. Även om det är en effektiv metod kan misslyckad död orsaka yrsel, huvudvärk och andra korttidseffekter. Det finns långsiktiga effekter som hjärnskador också.

 6. Dränka dig själv

  Detta fungerar eftersom du sänker lufttillförseln till ditt hjärta och sinne. Hur du dör beror på faktorer som om du kan simma eller vattentemperaturen. Du har nog hört talas om människor som gick bort i badkaret rätt. Några av dem begick självmord. En drunknande person håller andan när han är i vatten i 30-90 sekunder. Vid denna tidpunkt kommer de att andas in i vatten i motsats till syre. Vattnet fyller lungorna och förhindrar all gasutbyte. Du bör notera att denna metod kan vara smärtsam.

 7. Elektrisk stöt

  Dessa orsakar dödsfall från hjärtslag eller arytmi. I teorin kommer högre strömningar sannolikt att orsaka en omedelbar eller smärtfri död. Detta fungerar när strömmen kommer till hjärnan eller hjärtat vilket gör att de slutar. Men mestadels kräver offer för längre tid att dö. Om du inte dör, kan du sluta leva med brännskador och förlamade kroppsdelar.

 8. Hoppa framför ett tåg

  Att hoppa framför ett tåg är ett av de ledande sätten att sluta livet bland många individer. Så många människor står framför ett rörligt tåg eller bil för att döda dem. Även i filmerna har du sett att folk gör det och det ser cool ut. Detta kan dock inte vara ett bra drag om du överlever, du kan förbli inaktiverad för alltid. Metoden kan också få dig att dö på ett smärtsamt sätt om du inte träffas på rätt ställe. Om du väljer att använda det här sättet att sluta ditt liv, se till att du hoppar på ett sätt som tåget kommer att slå ditt huvud för att döda dig omedelbart.

 9. Dödlig injektion

  En dödlig injektion uppfanns huvudsakligen för detta ändamål. Att döda människor som vill dö en smärtfri död. Några av dem är Nembutal och pentobarbital som orsakar hjärtat att sluta utan mycket smärta. Elementen är kaliumklorid och anestetisk thiopental. För att det ska fungera effektivt måste du hitta den rätta balansen mellan de två.

  Vi är en Nembutal butik nära dig. Om du känner att du måste sätta stopp för ditt liv, så är vi här för dig. Vi levererar kvalitet Nembutal till ett överkomligt pris. Vi förstår effekterna som kommer med ett misslyckat självmordsförsök, så vårt främsta mål är att se till att ingen av våra kunder överlever.

 10. Andra sätt

  Vissa metoder är inte vanliga men effektiva. De flesta av dem involverar dem, bland annat att offret slås ned eller chockas.

Ring oss idag och gör din beställning. Vi är en butik som skickar Nembutal och andra relaterade produkter världen över på ett diskret och konfidentiellt sätt.