Visste du att varje 15 minuter begår någon självmord i USA och varje dag tar över 100 människor livet? Trots att dessa är uppskattningar är siffrorna skrämmande.

För varje av de ovannämnda dödsfallen gör cirka 8-10 personer självmordsförsök. Det innebär att minst 800 personer försöker avsluta sitt liv varje dag. Från de nyligen gjorda studierna är självmord den första ledande dödsorsaken i USA. Mer än 37000 självmordsdöd rapporterades 2010.

Enligt en NSDUH-rapport påverkar självmordsdöd alla åldrar, men ungdommen, särskilt de som är mellan 18-25 år, är de som är mer benägna att få självmordstankar.

Om du har följt nyheterna på senare tid har media fokuserat på att många barn dödar sig på grund av mobbning i skolan, vilket har gett upphov till nya anti-mobbningslagar i vissa stater. Men mobbning är bara en faktor som gör att ungdomar utvecklar självmordstankar.

En annan grupp som drabbats mycket av självmordsdöd är militärpersonalen. Rekord visar att det var alarmerande frekvenser av självmordsdöd bland soldater. Till exempel, efter krigets irak-Afghanistan-krig, tog över tusen soldater sina liv bort. Bara i juli 2011 tog 32 soldater bort sina liv – det största antalet självmordsdöd rapporterade om en månad. För det mesta är orsaken till självmordsdöd bland soldater det emotionella trauma som de upplever under kriget medan det gäller ungdomar. de handlar bara om förtvivlan och depression.

Kan antidepressiva medel öka självmordstendenser?

Vissa studier har hävdat att antidepressiva läkemedel inte är lika effektiva som människor tror att de är. De är inte effektiva än en placebo. Det finns litet bevis på de SSRI som Zoloft. Prozac och Paxil har någon fördel för personer med depression. Studierna har hävdat att omfattningen av fördelarna med antidepressiva läkemedel jämfört med placebo kanske inte existerar på patienter med mild depression. SSRI: erna visade sig vara bara en tredjedel effektiv, precis som ett sockerpiller, men de bidrar till sämre effekter som självmordstankar och depression. Det har finnas noggranna bevis för att antidepressiva läkemedel förvärrar skadliga beteenden och vålds tankar bland individer. De som tar antidepressiva läkemedel bör alltid vara medvetna om att de kan uppleva självmordstankar som en biverkning av drogerna.

Fakta om självmord, depression och självmordspiller

  • När ett självmordsförsök misslyckas kommer du ångra dig varför du försökte göra det som kan orsaka depression. De flesta som har försökt att sluta sina liv och överlevde har slutat ångra beslutet att vilja dö.
  • De flesta med självmordstankar är alltid rädda för döden, och de vill inte dö.
  • De flesta människor begår inte självmord eftersom de har ont, men för att de har givit sig av någon anledning att fortsätta att leva och jorden skulle vara en bättre plats när de är borta.
  • De flesta människor är djupt deprimerade och de tror att om de försöker dö, kommer någon runt dem att vara där för att rädda dem och så småningom kommer de att uppnå någonting. En annan anledning till att människor vill begå självmord är när deras svåra depression åtföljs av en känsla av hopplöshet och lidande, och känslan av existens blir värdelös för dem.

Självmord och depression är ett globalt problem och kan påverka någon trots deras ålder eller kön

Sammanfattningsvis borde de flesta veta att känslan av självmord är inte något bra och bara de som har känt det kan helt förstå hur det känns. Det är med andra ord inte något som någon väljer att uppleva, så det är inte klokt att göra någon som har haft dessa tankar, känner sig dålig. Faktum är att de borde vara där för att de kan erbjuda stöd. De flesta slutar begå självmord när de kommer till slutet av deras känslomässiga kontinuum, och det finns ingen att lyssna på.

För dem som fortfarande känner att de fortfarande vill begå självmord, finns det bättre sätt att göra det. Hoppa inte bara på ett rörligt tåg och dö en smärtsam död. Om du måste dö gör det åtminstone på ett elegant sätt. Ett av de sätten att uppnå en smärtfri död är genom att använda Nembutal

Nembutal kan leda till användarens död

Det är allmänt känt att du riskerar att dö när du överdoser Nembutal. Detta faktum har gjort att dessa droger används för att begå självmord runt om i världen. De som känner att de är trötta på detta liv, och de vill dö fridfullt, använder den för att uppnå detta mål. Faktum är att Nembutal är anställd på sjukhus för att sluta livet för de äldre vuxna som har gått med på att sluta sitt liv.

Biverkningen beror på hälsotillståndet för en person som tar Nembutal. Till exempel är mängden Nembutal som används i Oregon lag 9 gram medan andra föreskriver 12 gram. Det har varit fall av personer som inte har överlevt 10 gram och de som har överlevt över 10 gram. Du kan använda detta som ett sätt att avsluta ditt liv om du vill göra det.

Var kan du köpa Nembutal?

När du söker “var kan man köpa Nembutal” på Google får du så många webbplatser som erbjuder att sälja Nembutal till dig med mycket galna erbjudanden, men frågan du borde fråga dig själv är kan jag lita på dem? Vissa av dessa webbplatser kanske inte är legitima, så det är upp till dig att bestämma vilken webbplats du ska köpa Nembutal på. Att göra lite forskning på olika webbplatser som erbjuder att sälja Nembutal är det enda sättet att gå. Du kan använda internet för att göra det.

Vår butik är en av de ledande Nembutal säljare världen över. Vi gör diskret och säker frakt till olika delar av världen till ett överkomligt pris. Kontakta oss idag och gör din beställning.